OVER ONS

Al meer dan 30 jaar een gerenommeerde speler in de Belgische markt als groothandel van zoetwaren, chocolade en delicatessen…

Over Verbinnen Sweets & Déli International

In de jaren ’70 startten Ronald Verbinnen en zijn vrouw een kleinschalige groothandel achteraan in hun tuin, waarmee de geboorte van “Ronald Verbinnen Chocoladewerken” een feit werd. Jaar in jaar uit reed Ronald het ganse land door en verkocht hij vanuit zijn busje chocolade en andere heerlijke zoetigheden. Door de jaren heen groeide zijn bedrijf en klantenbestand en werd Ronald Verbinnen een begrip in het Belgische specialiteitenkanaal.

Na een leven volledig in functie van het tevreden stellen van hun klanten, besloten ze in 2016 om hun zaak over te geven aan twee jonge, dynamische ondernemers, Ken Tax en Ken Verresen, die ook al wereldwijd actief in de chocolade-industrie waren met hun bedrijf Foodbrain International. De perfecte opvolging om het levenswerk van Ronald verder te zetten.

Uit respect voor Ronald, die net voor de overname ongelukkiglijk kwam te overlijden, werd de naam mee overgenomen in het nieuwe bedrijf “Verbinnen Sweets & Déli International”. Met een frisse wind werd het bedrijf verder geprofessionaliseerd en uitgebouwd zonder afbreuk te doen aan de waarden die voor Ronald heilig waren: service, klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Over ons assortiment

Naast chocolade, waarmee Verbinnen eerst bekend werd, worden onze klanten vandaag ook verwend met een ruim aanbod aan andere zoetigheden en hartelijke delicatessen. Met een aanbod van ruim 700 artikelen in bulk of verpakt die het ganse jaar verkrijgbaar zijn en meer dan 2000 seizoensartikelen, hebben we voor iedere klant wat wils. Neem zeker ook een kijkje in al onze catalogi.

Over onze klanten

Met ons gediversifieerd gamma aan zoete en hartige delicatessen willen wij een toegevoegde waarde bieden voor onze klanten naar de consumenten toe. Ben je een bakker, buurtwinkel, toeristische shop, chocolatier, geschenk(manden)- of delicatessenwinkel, school of vereniging, dan ben je bij Verbinnen Sweets & Déli aan het juiste adres. Een verrassing voor een feestje, een mooie cadeaumand met lekkers, de kas spijzen voor je vereniging,… bij ons vind je voor elk seizoen en gelegenheid het juiste product.

Over onze leveranciers

Om een assortiment aan te bieden van de meest hoogwaardige producten, is de juiste keuze van de producenten van cruciaal belang. Met trots op onze Belgische culinaire (chocolade) cultuur, kiezen we ervoor om met verschillende lokale producenten samen te werken. Om ons aanbod nog aantrekkelijker te maken met exclusieve producten, zijn we ook zeer zorgvuldig op zoek gegaan naar partners in het buitenland, die dezelfde waarden en normen delen als ons.

Wat al onze producenten, waaronder vele familiebedrijven, delen, is de trots op hun producten en de passie waarmee ze deze vervaardigen. Craftmanship met pure, eerlijke ingrediënten zit bij allen in hun genen.