Catalogi

Enkel met een login kan je onze catalogi bekijken
Klik hier

Voor elk seizoen wat lekkers!

Naast een ruim aanbod van zoetigheden en hartige producten die het ganse jaar door verkrijgbaar zijn, schotelt Verbinnen voor elk seizoen en voor elke gelegenheid haar beste selectie van lekkernijen voor.

Neem hier een kijkje in onze catalogi:

Jaarcatalogus

“Zoet”

Het ganse jaar door bieden we een uitgebreid assortiment aan van meer dan 700 producten die permanent op voorraad beschikbaar zijn. Naast tal van chocolade-artikelen van de beste Belgische chocolatiers, presenteren we ook met trots ons eigen chocolade merk l’Heritage Chocolates, vervaardigd met Callebaut chocolade.

Klik hier: Jaarcatalogus of L’Héritage Chocolates

Jaarcatalogus

“Hartig”

Eerder op zoek naar hartige producten of een drankje voor de apéro? Ook hier heeft Verbinnen haar assortiment sterk uitgebreid de laatste jaren. Verras je klanten met onze nieuwe delicatessen en alcoholische dranken. Ook voor cadeaumanden bieden wij (h)eerlijke producten met de juiste prijs-kwaliteit verhouding aan.

Klik hier: Catalogus Delicatessen

Sint en Eindejaar

“Wie zoet is krijgt lekkers!” Vol spanning kijken onze kinderen uit naar die lieve Sint met al dat overheerlijk snoep en holgoed voor de kinderen… en stiekem ook wel voor de groten.

Aansluitend tellen we af naar het nieuwe jaar. Niets zo heerlijk om je vrienden en familie te verrassen met de meest originele geschenken. Bekijk zeker ook ons exclusief aanbod aan luxueuze blikken met traditionele Britse koekjes.

Klik hier: Catalogus Sint en eindejaar of Grandma Wild’s

Herfst

We starten het schooljaar en het begin van het chocoladeseizoen met een uitgebreid gamma aan herfstchocolade en –snoep. Griezelige vormen in chocolade, snoep en spekken voor Halloween zorgen telkens weer voor een nieuwe sfeer in je winkel na de zomerperiode.

Klik hier: Catalogus Herfst of Grandma Wild’s

Lente – zomer

“Spring is in the air”. Na Pasen sluiten we aan met een heerlijk lenteweertje waarin tal van feestelijkheden zich aanbieden.

Wil je een originele snoeptaart maken voor de communie, of wil je voor moeder- en vaderdag je ouders verrassen, bekijk dan zeker ons breed aanbod in snoep, spekken en koekjes. Zet ook zeker die lieve juf of meester eens in de bloemetjes en verwen hen ook op de laatste schooldag met een leuke attentie.

Als ik zomer zeg, denk ik meteen aan die gezellige zomerdagen met de vrienden die gepaard gaan met een hapje en een drankje. Neem zeker een kijkje in onze delicatessenfolder om de perfecte apéroproducten te selecteren.

Klik hier: Catalogus Lente-zomer of Delicatessen

Pasen

Naar jaarlijkse traditie komt de Paashaas op bezoek om het chocoladeseizoen met een hoogtepunt af te sluiten. Holle en gevulde eieren, paasfiguren met de heerlijkste vullingen, of kies je eerder producten in de mooiste paasverpakkingen?

Klik hier: Catalogus Pasen

Valentijn

Niets zo heerlijk na een koude winter dan een hartverwarmend geschenk te krijgen van je geliefde tijdens Valentijn. Peperkoeken harten, valentijnsnoep, een chocolade handtas,… mogelijkheden genoeg om elk jaar verrassend uit de hoek te blijven komen.

Klik hier: Catalogus Valentijn

Verras uw klanten met al dit lekkers!

“Enkel voor jaarartikelen. Plan een bezoek in met jouw vertegenwoordiger voor de seizoensartikelen”.